dijous, 24 de gener del 2019

El pirata

Tots sabem el gran poder que tenen les xarxes socials en la difusió de la informació. Estem sobre estimulats de forma continua amb continguts d’internet, alguns passen desapercebuts o no tenen cap efecte en nosaltres però altres si tenen un impacte, depenent de les emocions que ens provoquin.

Els gurus del màrqueting coneixen bé el poder dels vídeos a la xarxa en la publicitat  i tenen identificats tot un seguit d’elements per fer que un contingut es faci viral.
  • Ens ha d’impactar, captar la nostra atenció durant els primers 15 segons i el missatge que es vol transmetre ha de quedar ben clar i ràpid.
  • Els vídeos han de ser com més curts millor, la paciència dels usuaris d’internet és mínima i o interessa o saltem  ràpid
  • Si t’identifiques amb el contingut del vídeo hi ha molta més probabilitat de compartir-lo
  • Les històries que estimulen emocions positives son les més virals
  • Els vídeos que mostren  realitats i ens demanen compromís i acció han arribat a aconseguir veritables onades de solidaritat

Aquesta setmana hi ha un vídeo viral ben casolà i català que m’ha robat el cor i m’ha inspirat a escriure aquest post. L’objectiu del vídeo és ben senzill, diria que no te altre finalitat que fer-nos somriure durant una estona. 
Coneixeu  la Greta? Doncs és una petita promesa del rock de tres anyets veïna d’Osona. Resulta que ella soleta va composar una cançó que interpreta amb molta passió amb la seva guitarreta, la mare que la grava orgullosa i  la comparteix amb un grup de wats de l’escola on resulta que hi és el músic i profe de Manlleu Roger Usart, ell que ho penja al twitter tot convidant a fer-ne una versió i ràpidament s’hi sumen  molts altres músics amb tota mena de versions, super divertit i tendre. I no és maco això?

Us deixo el hit del pirata amb unes quantes versions!


Feliç divendres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada