dijous, 10 de gener del 2019

Temporada 2019

Comencem un any! I torna la nova temporada de: demà m’apunto al gimnàs, començo a menjar millor, miraré les sèries en anglès, no arribaré tard, aprendré alguna cosa nova...és inevitable! Les persones tenim necessitat innata de reptes que ens motivin i ens facin sentir millor però no és fàcil adquirir nous compromisos i canviar hàbits, ho sabem.

Un nou any, un nou curs son moments ideals per a reflexionar i definir objectius personals que seran el nostre motor del dia a dia. Anar-los assolint mica en mica, veure com es van fent realitat farà que creixi la nostra autoestima i el nostre benestar.

No hi ha fórmules màgiques per a l’èxit, cal ser constant i estar motivat/ada,  però aquesta motivació que es necessita ha de ser intrínseca, es troba en nosaltres mateixos, en les ganes d’estar millor i ser millors persones (no en aconseguir recompenses externes)

Ja has fet la teva llista d’objectius pel 2019? Aquí tens algunes claus que et poden ajudar:
  • Agafa paper i llapis (o un Excel) i escriu, concreta punt per punt el que vols aconseguir i sobretot posa data!
  • No et flipis! Sigues realista i ves pas a pas, primer coses petites i fàcils i ho anem complicant progressivament
  • Visualitza l’èxit, imagina com et sentiràs quan compleixis els teus propòsits, les emocions positives son la millor benzina
  • Tingues pietat! Si falles, no et matxaquis massa, tothom te un mal dia (un o dos) perdona’t i continua amb l’esforç
  • Somriu, mira la part positiva de les coses (ja saps...amb il·lusió)

Compartir els teus projectes,  dir-los en veu alta t’ajudarà a incrementar el compromís, quins son els teus somnis pel 2019?

Un dels meus propòsits? Fer moooolts kilòmetres ;)

Feliç any!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada