divendres, 20 de desembre del 2019


El que vull per festes

Després de 32 escrits al 2019, arriba l’últim post de l’any, espero que al llarg de tot aquest temps encara us faci acabar la setmana amb una petita reflexió o un somriure.

En aquestes èpoques l’ambient de Nadal ens envaeix, llums, regals, festes, pelis, cançons, l’Amazon, espectacles d'escola....tot gira entorn aquesta data. La celebració del Nadal va canviant al llarg de la nostra vida, en general com més jove ets més t’agrada, més ho gaudeixes sense preocupacions. Si alguna cosa he après del Nadal i de totes les festes de l’any és que cal viure-les al màxim amb les teves persones preferides. L’any passat tancava amb un anunci impactant sobre la importància de passar el màxim de temps amb qui estimes i aquest acabo també amb un anunci, i és que la publicitat és una eina de comunicació brutal.

Segur que moltes vegades has pensat o somiat amb retrobar-te amb algú que fa molt que no veus, doncs a què esperes? El Nadal pot ser la millor excusa per fer-ho. I si penseu en retrobaments...un de cinèfil i màgic. Imagineu l’Elliot i l’E.T de nou junts? Doncs fet, després de gairebé 40 anys un anunci d’Xfinity ho ha fet realitat...mireu-lo, pell de gallina.

Temps, necessitem molt temps compartit, moments, records, experiències i molts farts de riure. És l’únic que no es pot recuperar ni comprar i és el que realment ens dona la felicitat.

I com deia la gran diva al seu himne nadalenc...



Feliç divendres i Feliç 2020!

1 comentari: