dijous, 16 de juny del 2016

Les petites coses

Ja falta menys, les olorem, les somiem...les tenim a tocar...les vacances! Aquest és l’últim infodivendres de la temporada i avui el dedico precisament a aquest període de l’any tan desitjat.
De vacances n’hi ha per tots els gustos, alguns les prefereixen tranquil·les, sense massa desplaçaments, de relax a la platja, de muntanya, de càmping, hotel, furgoneta...n’hi ha que s’estimen més viatjar a llocs propers i altres com més lluny millor, siguin com siguin molts son els beneficis de parar per uns dies el ritme i canviar la nostra rutina, repassem els principals:
  • Millora la salut física: Hi ha estudis que afirmen que fer vacances almenys una vegada a l’any redueix el risc de patir problemes cardíacs. Millora la qualitat de la son i la gana i això fa que ens trobem millor
  • Beneficis per la nostra salut mental: gaudir de dies de festa ens protegeix de la depressió, la tensió, l’estrès i el cansament. És per tant una època per “posar-se a punt “i preparar-se per l’hivern
  • Enriqueix les relacions personals: El fet de tenir més temps lliure fa que gaudim més de la companyia dels nostres. Durant les vacances es planifiquen activitats amb la família i compartim els dies intensament, parlem més, escoltem més i generem experiències, records i sensacions positives que ens acompanyaran sempre.
  • Enriqueixen la relació amb nosaltres mateixos: Estar més relaxat i fora del context habitual facilita el diàleg intern, la introspecció. Ens ajuda a prendre consciència del que necessitem, el que volem pel futur, els canvis que volem fer... és temps per fer les paus amb nosaltres mateixos i curar algunes ferides
  • Proporcionen inspiració: viatjar, canviar d’aires ens fa pensar de forma diferent, descobrir nous paisatges, cultures, menjars, música, persones...és inspirador i enriquidor. Les noves experiències viscudes son una gran injecció de motivació, t’ajuden a tornar a la feina a tope i et permeten agafar forces per afrontar el que vingui.

Us desitjo que gaudiu al màxim d’aquests dies, que aprofiteu cada minut, cada posta de sol o cerveseta a la platja, cada petó, cada somriure...aquelles petites coses que son realment les més importants.

Per si encara no l’heu vist us deixo el link al curt “les petites coses” genial promo d’Estrella damm per aquest estiu 2016.

Que sigueu molt feliços! Carpe diem!

1 comentari:

  1. Et trobarem a faltar cada divendres... Mentrestant, intentarem gaudir de les petites coses!

    ResponElimina