dijous, 20 de desembre del 2018


Ens hem de veure més

Quantes vegades has posposat una sortida amb amistats o familiars per simple mandra? O quantes vegades has prioritzat fer alguna cosa en solitari en comptes de compartir el temps amb les persones que estimes? O aplaçat aquell viatge pendent any rere any?

No som conscients que els anys passen, i molt ràpid, tant si ens agrada com si no. El nostre coco evita al màxim pensar en el temps que ens queda per viure, és un clar mecanisme de defensa, fa por pensar-hi però a vegades el fet de no fer-ho ens pot fer perdre de vista el que realment és important.

Segurament l’haureu vist però enguany hi ha un anunci nadalenc que m’ha fet reflexionar i no em puc treure del cap, és el dels licors Ruavieja. Els creatius responsables van crear una fórmula tenint en compte diferents variables, edat, esperança de vida, lloc de residència, freqüència amb la que et veus amb una determinada persona...i el resultat et diu els anys, dies i hores et queden per compartir amb la persona escollida. Pergravar l'anunci van convocar diferents parelles voluntàries i després d’unes preguntes els hi van comunicar el resultat de l’equació. L’efecte és sorprenent i colpidor i l’eslògan és clar, “ens hem de veure més.”
Sabem que és impossible saber amb exactitud el temps que ens queda per compartir però jo diria que aquest càlcul s’acosta força a la realitat, canviar-ho està a les nostres mans.
La fórmula està disponible on line https://tenemosquevernosmas.ruavieja.es i  podeu posar-la a prova, no us deixarà indiferents. 

Aprofitem cada minut d’aquestes festes per estar amb la gent que estimem! 
Us deixo el link a l'anunci.


Feliç divendres, feliç Nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada