divendres, 18 de setembre del 2020

Il.lusions contingudes

Comença l’escola i la temporada d’Infodivendres. Després d’un estiu que no ha semblat estiu, unes vacances que no han semblat vacances...tornem a la nova rutina.

Dilluns portava la meva filla a escola després de 6 mesos, es diu ràpid, però és mig any! La veritat és que arribar a l’escola i veure nens, nenes, joves, famílies amb aquelles cares (tapades) entre son, por, emoció i esperança em va posar la pell de gallina. Mai un inici de curs havia estat tan desitjat, necessitem seguir amb les nostres vides i l’escola és un dels motors principals.

La majoria de professionals que es dediquen a donar serveis a les persones han passat l’estiu on line, estudiant normatives i protocols, prenent decisions de com organitzar el dia a dia, les activitats, aules...però la incertesa de la situació fa que d’un dia per l’altre tot pot canviar. Constatment arriben noves indicacions, canvis que obliguen a començar tot el procés de nou. És impossible saber què passarà, la sensació de manca de control o informació és general i encara que sigui trist i frustrant, no podem fer res per canviar-ho.

Si una cosa hem après aquests mesos és que planificar a mig o llarg termini ja no té massa sentit, ara més que mai hem d'anar dia a dia, màxim setmana a setmana. Aquest fet canvia molt la nostra forma de viure i treballar i novament la nostra capacitat d'adaptació al canvi serà determinant.

Comencem curs amb il.lusions contingudes i amb els dits creuats per anar esquivant el virus com puguem i pensar que cada dia que passa estem més a prop de la solució.

Som-hi!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada