divendres, 29 de novembre del 2013

És qüestió d'actitud

Com sabeu el proper dilluns i en el marc del lliurament de premis d’Investigació i innovació de la Fundació MAP, tindrem la sort d’escoltar en Victor Küppers, un expert en habilitats personals, comercials i directives. Doctor en Humanitats, professor universitari, formador per importants empreses, escriptor i conferenciant . Concretament ens parlarà de gestió de l’entusiasme.
S’ha escrit molt sobre aquest tema però aquest autor ho fa amb una senzillesa i pragmatisme que s’agraeix, posa exemples de la vida diària i et fa reflexionar.
De la nostra actitud es desprèn la implicació, el compromís i les ganes de treballar .
Les organitzacions necessiten persones motivades, alegres, lluitadores, compromeses, generoses i que transmetin entusiasme ja que aquestes qualitats s’encomanen i són les que fan que una persona ho doni tot a la feina, més enllà de les tasques pròpies del seu lloc de treball, el desitjat “valor afegit” del que ja hem parlat alguna vegada i que fa a les empreses més competitives i fortes.
En Victor Küppers en el seu llibre “Vivir la vida con sentido” introdueix un concepte que personalment m’agrada molt. Segons ell totes les persones som bombetes, perquè transmetem: sensacions, emocions, sentiments...quan coneixes algú et fa falta molt poc temps per crear-te una opinió, no és per l’aspecte, ni la roba, ni la cara, és el que et transmet aquella persona. Segons Küppers tots som “bombetes amb potes”però, és clar, no totes brillen igual, n’hi ha que van per la vida a tope, irradiant entusiasme, amabilitat, passió, alegria. A tots ens agrada viure i treballar amb persones així. Brillar no és fàcil i requereix un gran esforç però és gratificant, és la diferència entre viure una vida plena i viure una vida de pena (V.Küppers).
Tots podem brillar al màxim si volem, és una decisió personal, és una qüestió d’actitud.
 

Us deixo el link de la seva web on hi trobareu molta més informació.

Feliç (black) Divendres!

3 comentaris:

  1. M'encanta en Victor Küppers!

    ResponElimina
  2. Bon dia!!
    Felicitats per tenir la sort de poder assistir a una xerrada del V.Küppers, jo l'he vist en alguna ocasió i és excepcional! entres d'una manera u surts d'una altre. És d'aquelles conferències que tothom hi hauria d'anar almenys 1 cop. el definiria com una bombeta de 40.000 W. Molt recomanable!, no us dirà res nou però el com ho fa us farà pensar i actuar segur!!!. Dolors Viaplana

    ResponElimina
  3. En aquest cas el senyor Kuppers també m'agrada molt (encara que sigui de l’Opus :) )

    I a mi el que em va agradar més del seu llibre és la comparativa dels “pollos con patas”, per desgràcia hi ha poques bombetes brillants i moooolts "pollos con patas"

    Tinc moltes ganes d'assistir a la conferència ja que em vaig llegir el llibre i ; com diu la Dolors, tot i no explicar-te res de nou et fa reflexioanr sobre moltes coses de la vida i no et deixa indiferent.

    És tot un LUXE poder tenir-lo entre nosaltres. Felicitats per la iniciativa!!!. E.Clota.

    ResponElimina