divendres, 20 de desembre del 2013

El poder de les paraules


El llenguatge és molt poderós ja que connecta directament amb les nostres emocions i pensaments i a més, aconsegueix crear la nostra pròpia realitat. Les paraules generen emocions i actituds, son estímuls que ens predisposen a pensar o actuar d’una forma determinada.

Una persona pot tenir 40 pensaments per minut, dels quals un 90 % són repetitius i la majoria negatius . Això pot explicar que  moltes persones vegin les seves vides avorrides i monòtones, hi ha gent que sempre troba problemes i aspectes negatius a les coses i es queixa contínuament. El pitjor que els hi pot passar a aquestes persones, a menys que comencin a pensar d'una altra manera, és que estaran sempre destinades a fer el mateix i recrearan la mateixa realitat dia a dia. Però, es pot canviar la forma de pensar? Definitivament sí, i el llenguatge és una eina espectacular per aconseguir-ho.


El llenguatge afecta directament als nostres pensaments que estan lligats a les nostres emocions. Si algú ens diu "tot ho fas malament" o " sempre t'equivoques " , nosaltres automàticament construirem una imatge nostra fent les coses malament i equivocant-nos i això tindrà una repercussió en les nostres emocions . Aquestes emocions negatives afectaran al nostre ànim, autoestima i a les nostres capacitats . En canvi , emprar un llenguatge positiu aconseguirà començar a canviar els nostres pensaments negatius o els de les persones que ens envolten. Així que ja saps: somriu, digues coses boniques a la gent que t’envolta, dóna les gràcies, valora els èxits de tothom, sempre hi ha una versió positiva de les coses.

En aquest sentit s’utilitzen les frases afirmatives positives com a eina per a potenciar els pensaments positius. Fins i tot diria que estan de moda i es fan servir en pàgines web, xarxes socials, impreses en targetes, en objectes de regal, material d’oficina...
Per acabar us envio doncs un missatge positiu que avui va acompanyat d’un regal!
Per a començar el 2014 amb bona actitud faré el que diu aquest consell: 
"Abraça més i rondina menys". Avui... REGALO ABRAÇADES per a felicitar-vos les festes. Podeu recollir-les passant pel meu despatx, ràpid!! a les 16:00 s’hauran acabat, correu...son gratis!!!

Feliç divendres, Feliç Nadal i Feliç 2014




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada