dijous, 5 de juny del 2014

Aplicacions emocionalment intel.ligents?

És increïble com avança la tecnologia, com entra en les nostres vides i ens fa canviar constantment. Noves formes d’entendre el mon, noves visions sorprenents que fan que el dia a dia sigui una novetat constant.
Hi ha moltes aplicacions per ordinador i per mòbil ben curioses i útils però avui us en recomano una que a mi em te el cor robat.
Ja hem parlat de la música i de la seva estreta relació amb les emocions, en aquesta línia treballa “Musicovery”, una aplicació webradio personalitzada que és el resultat d'una investigació de 3 anys sobre els estils musicals i la percepció acústica humana.
El que la fa diferent i innovadora és que incorpora una “Mood pad”(plataforma d'humor) una tecnologia patentada que permet als oients trobar intuïtivament música d'acord amb el seu estat d'ànim. Et sents Energètic? Positiu? calmat o trist? Depenent del que triïs et farà una selecció o un altre. A més incorpora la tecnologia Liveplasma que crea un mapa gràfic de possibles gustos, amb cançons que molt probablement agradaran a l'usuari ja que apareixen més a prop de la cançó que escoltes en aquest mapa visual, això permet que puguis descobrir artistes i cançons cada dia, i la veritat és que encerta bastant!
A més també pots triar per gènere (l’app mòbil en te 20 tipus, rock, electro, jazz, soul, blues, piles de bandes sonores de pelis...) i fins i tot les pots organitzar per dècada...brutal!!!
Amb les teves eleccions vas creant el teu propi mapa amb les combinacions de cançons dels diferents estats d’ànim i si vols pots comprar-les a iTunes, Amazon, eBay...

Avui triaré l’estat “Energètic” i tu? feliç divendres!



1 comentari:

  1. A buscar-la s'ha dit!!! jo avui em quedo amb l'estat "positiu"...tinc la intuició que avui serà un bon dia!!!
    Gràcies per la suggerència!

    ResponElimina