dijous, 18 de desembre del 2014

Qui te un amic te un tresor (per la Gemma)

Us heu preguntat mai si te beneficis l’amistat a la feina?

Existeixen estudis que afirmen que els companys de feina que a més son amics es tornen més productius, alguns d’aquests treballs però puntualitzen que aquest fet es dona quan els dos companys-amics treballen al mateix departament ja que si son de diferents àrees l’amistat pot tenir un efecte negatiu i provocar distraccions. 
Una enquesta recent de Randstad realitzada a més de 1.000 treballadors- conclou que gairebé 7 de cada 10 (el 69%) dels enquestats afirmen que el major benefici de les amistats al lloc de treball és l’ increment del treball en equip, i el 50% afirma que és l’ increment del coneixement compartit i la comunicació oberta. 
Aquests estudis mostren que l’amistat incrementa la relació de confiança i igualtat entre les persones i aquest fet provoca que la feina es faci millor i la gent treballi més feliç, segons els experts aquestes relacions d’amistat entre els treballadors d’una empresa s’haurien de cuidar i aprofitar al màxim ja que son una font de motivació en si mateixa.

En la meva humil opinió tenir amics a la feina és molt positiu, tenir al teu costat algú en qui confiar, algú que et complementi, que t’ajudi a superar els entrebancs i els problemes i sobretot algú que et faci somriure fins i tot un dilluns al matí, això no te preu. L’amistat et dóna seguretat, et manté motivat i feliç a la vida i per tant, també a la feina. 
No és fàcil fer amics en alguns entorns laborals, les enveges, inseguretats, pors...fan que moltes vegades les persones es moguin més per l’interès, que no siguin autèntiques ni sinceres...per això si trobes algú amb qui confiar, una persona que va de cara...la teva felicitat a la feina serà completa!  Jo he tingut la gran sort de trobar-me un d’aquests tresors i és per aquest motiu que l’any acaba amb un regust amarg. Com sabeu per motius personals marxa la nostra noia de comunicació, la Gemma Molet, la meva companya de viatge ja fa quasi tres anys. Aquest post va dedicat a tu Gemma, una persona autèntica, valenta, divertida, sincera, honesta i amb un gran cor, per nosaltres avui acaba una etapa, la de companyes de feina però en continua un altre de més important: la nostra amistat, gràcies per tot bonica. 

Per acabar l’any us deixo un gran tema cantat com mai l’haureu sentit, una cançó que parla d’amistat, igualtat, somnis i pau, els meus desitjos per aquest Nadal.


Feliç divendres, Feliç Nadal i Feliç 2015

2 comentaris:

  1. Com en el vídeo, el llenguatge ens ha de servir sempre per crear ponts.

    A reveure, Gemma.

    Cristina C.

    ResponElimina
  2. Ui ui ui que de bon matí ja em fas plorar... Aquesta no te la perdono!! Jejeje!! És conya!! Mil gràcies per tot el que m'has aportat i he pogut aprendre de tu, que no ha pas estat poc!!
    Suposo que quan es coneix alguna persona i es produeix un feeling inicial és difícil que les coses surtin malament. Això va sorgir des del primer dia que vas venir a treballar, un feeling, una compenetració que no només ens ha ajudat a treballar amb més riquesa, sinó que a més a més, ens ha unit creant una gran amistat!
    Moltes gràcies per tot i pensa que tenim coses pendents i nenes que s'ho passen "teta" juntes! Sempre ens quedarà un sopar, una sortideta de compres, una clareta a la plaça de Vic...
    Fins aviat!!!!

    ResponElimina