dijous, 8 de gener del 2015

Any nou, vida nova

L’inici d’ un nou any és un bon moment per a marcar-se objectius a assolir. Fer més esport, aprendre idiomes, aprimar-se… son tòpics que any rere any ens proposem i que moltes vegades ens costa complir. En l’àmbit professional també és un bon moment per plantejar-nos ser millors professionals, per aconseguir-ho ens poden ajudar aquestes reflexions:

-Definir al màxim els objectius que volem assolir i el pla d’acció per aconseguir-los, hi podem pensar i fins i tot escriure’ls i anar-los revisant al llarg de l’any.

-Ser més proactius, fer que les coses passin, amb una bona actitud gairebé tot és possible.
-Tenir més paciència i treballar de forma col•laborativa, el treball en equip és fonamental per treballar amb un clima cordial.
-Aprendre, reciclar-se. Cal analitzar els nostres punts de millora i posar fil a l’agulla el més aviat possible.
-Deixar brillar als altres, reconèixer el treball d’altres persones o com diu una frase que m’agrada molt “no hem d’apagar la llum dels altres per aconseguir que brilli la nostra”
-Aportar coses noves, idees, projectes. Donar el màxim de nosaltres mateixos sense por a equivocar-se, oblidar-nos de preguntes que sempre ens fem com ara: I si hagués dit...? Què hauria passat si...?
-Buscar la motivació a dins nostre, amb un bon sentit de l’humor i una bona dosi de somriures qualsevol feina és més fàcil i agradable.
-Ser més assertius i assertives ens ajudarà a comunicar-nos millor i tenir relacions més autèntiques i millors amb els nostres companys de feina.
-Donar les gràcies, com ja he dit altres vegades, ser agraïts és un dels principals ingredients de la felicitat.

Desitjo que al 2015 es facin realitat tots els vostres somnis. Us deixo una bonica frase dels amics de Happymots.


Feliç Divendres i Feliç 2015

1 comentari:

  1. Bon any i sobretot molta salut per tots!! I que la felicitat no sigui un objectiu, si no un estat d'ànim. Així que, que passem el màxim de temps feliços!

    ResponElimina