dijous, 23 d’abril del 2015

1, 2 i 3 i sumant!

A la Fundació MAP he viscut molts moments emocionants i especials, el primer dinar de Nadal, un dia de convidada a Ocupacional, l’acte de lliurament dels premis d’investigació, els tallers de sensibilització a les escoles...i un de bén actual va ser dimarts passat. Un equip de companyes del  Centre d’atenció especialitzada (CAE) de la Fundació MAP van presentar el seu llibre, “Art per a totes les mans” una evident demostració d’esforç, treball en equip, creativitat i molta il•lusió.....Van fer una exposició original, emocionant i tendre que va arribar als cors de tots els assistents. En la meva opinió tots aquests projectes posen de manifest el principal ingredient de la felicitat i l’èxit al lloc de treball, la il•lusió. Sense il•lusió no hi ha implicació, sense implicació no hi ha compromís i sense compromís no hi ha res, la feina es convertiria en un lloc on s’hi va a guanyar uns diners i prou, força trist si tenim en compte la quantitat d’hores que hi passem.  El nostre sector és privilegiat ja que treballant amb persones, el factor vocacional és molt present i això fa que la majoria de professionals gaudeixin de la seva feina i estiguin en constant cerca de l’excel•lència. 
Avui és el meu MAPniversari,  fa 3 anys que sóc a la Fundació, per celebrar-ho estreno nova imatge del blog i dedico el post d’avui  a tots  vosaltres que em vàreu acollir des del primer dia amb generositat i molt afecte, al vostre costat he descobert un món nou ple de reptes i emocions fortes, he après que tot està per fer i tot és possible (com deia en Miquel Martí i Pol).
És un plaer formar part d’aquesta gran família, espero estar complint amb el meu objectiu principal que és fer la vostra feina una mica més fàcil, facilitar-vos eines i recursos per a créixer professionalment i sempre amb un somriure. 

Moltíssimes gràcies per tot!
Feliç divendres


3 comentaris:

  1. Moltes felicitats i per molts anys més!!

    ResponElimina
  2. Felicitats!!! Això vol dir que t'haig de pagat trienni, no? ;-P

    ResponElimina
  3. Feliços 3 anys Marta!!!

    I Felicitats per la nova imatge estil "ShabbyChic" ;-)

    ResponElimina