dijous, 1 de juny del 2017

Sorpresa!

Divendres tarda quan ja no quedava gairebé ningú en tot l’edifici, estàvem convocats a una cita misteriosa. Dies abans vàrem rebre un correu anònim on es demanava la col·laboració de persones que volguessin demostrar el seu talent...Cinc valentes ens vàrem presentar al repte desconegut mogudes per una barreja de curiositat i ànsies de sorpresa.

En aquest bloc hem parlat molt sovint d’emocions, n’hi ha una que particularment em fascina i es precisament aquesta, la sorpresa

La sorpresa és un breu estat emocional resultat d’una situació inesperada. És una de les emocions bàsiques (universals i independents de la cultura)identificades per Paul Ekman. És una emoció espontània i involuntària expressada en fraccions de segon: les seies s’eleven, obrim més els ulls, la boca...
D’entrada la qualificaríem d’ambigua, ni positiva ni negativa ja  que en un principi genera incertesa però aquesta mai va sola. La sorpresa és una emoció de les més breus que existeixen, quelcom inesperat que et predisposa a sentir altres emocions. Pot venir acompanyada d’alegria però també de tristesa o de ràbia, per si sola no te gaire sentit, sempre va seguida d’una altra emoció que determinarà que sigui una bona sorpresa o no.

Trencar la rutina, sortir de la zona de confort ens motiva, ens fa avançar i créixer. Les sorpreses grans o petites fan que cada dia sigui diferent i interessant, son la sal de la vida!

El passat divendres va ser un d’aquells dies inesperats. Córrer el risc va valer molt la pena. Un grup de companyes i companyes convertits en directors de càsting improvisats ens van fer cantar, ballar, actuar i sobretot riure. Una sorpresa, un regal, una estona especial, diferent i feliç que no es paga amb tots els diners del món. A més, el seu efecte és de llarga durada perquè encara avui quan hi penso se’m dibuixa un somriure a la cara. Crec que hauríem de crear un departament o comissió de sorpreses per sacsejar de tant en tant els nostre entorn laboral i provocar més somriures. 

Moltes gràcies cracks!

I a tu, t’agraden les sorpreses? Feliç divendres!

Us deixo un video de fa un temps, sorprenent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada