dijous, 4 d’octubre del 2018

No Surrender

Ha estat una setmana dura. Quan després de molt esforç, il·lusió i nits sense dormir les coses no surten com esperaves, el cop és fort.

L’Inspira festival inclusiu era per nosaltres més que feina, era posar un trosset de tu en un acte que significava molt per moltes persones. Tot estava a punt i durant unes hores vam tocar el somni de puntetes però el final no va ser el que esperàvem i la sensació de fracàs i cansament acumulat van aparèixer amb força. És cert que va ser un factor extern el que ens va obligar a plegar, no hi podíem fer res, no ho podíem controlar però tot i així tens la sensació d’haver fallat.

Durant el festival vam viure en primera persona molts dels valors que celebràvem, hi va haver il·lusió, creativitat, esforç, superació, entusiasme, actitud, felicitat, amistat...i al final va sorgir la resiliència.

Com sabeu, la resiliència és la capacitat de superació, de sortir amb més força de moments difícils i sens dubte en aquesta casa aquest és un valor molt present. L’inspira ens ha donat molts exemples: Que es posa a ploure com si no hi hagués demà, doncs es busquen bufadors de jardineria i motxos de sota terra (i del Mercadona) i apa, tothom a eixugar l’escenari!...que no es pot seguir amb la festa, doncs es treuen les forces d’on sigui per començar a recollir fins la matinada, que la gent es queixa, doncs s’ofereix la possibilitat de tornar els diners de l'entrada donant tota una lliçó d’elegància i humilitat (i si, encara que sembli mentida, hi ha gent que ha demanat el retorn dels diners)

No tothom és igual de resilient però és una competència que es pot entrenar. El que ajuda és envoltar-se de persones optimistes i enèrgiques. El treball en equip "cura", motiva i empodera a les persones  i aquests dies hem tornat a deixar ben clar que a la Fundació MAP tenim el millor equip del mon!

Tornarem! Feliç divendres



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada