divendres, 17 de gener del 2020


Ok Google

Que Google ha canviat la forma en la que treballem i ens comuniquem ja no és cap secret.
Des de l’escola a casa i a la feina, les eines de Google son ja indispensables al nostre dia a dia. Correus, calendaris, formularis, mapes, fotos...pràcticament gestionem la nostra vida amb elles. Les nostres filles i fills son experts en classroom, treballen en línia, es reuneixen amb les companyes des de casa, presenten els treballs...realment aquests recursos han suposat un canvi en la manera de treballar de totes nosaltres.

Fins i tot aparells com el Google home, un regal que aquests nadals ho ha petat, un altaveu intel·ligent que només demanant en veu alta et posa el capítol que vulguis de la teva sèrie preferida o una alarma o la cançó que vulguis escoltar...

En aquesta casa estem sempre a la última i ja fa temps que el  nostre correu estimat Outlook amb les seves tasques es va transformar en Gmail. Com tots els canvis, al principi va ser una mica drama però a dia d’avui el nou format ja s’ha guanyat la nostra admiració...o no?

Aquest 2020 anem més enllà i ens formarem en totes les eines Google, el Drive, formularis, Keep, Sites, calendar, fotos...sens dubte recursos que ben utilitzats son molt útils i augment la nostra productivitat.  Tota la informació que necessitem de forma compartida i d’accés ràpid i fàcil des de qualsevol lloc del món.

Esteu a punt per Googlelitzar-vos?


Feliç divendres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada