dijous, 19 de març del 2020


La vida en parèntesi

La setmana passada parlàvem de la por, una emoció bàsica que ens manté en estat d’alerta però que també ens bloqueja i pot arribar a convertir-se en un problema psicològic.

La situació a dia d’avui no té res a veure amb la de la setmana passada, de sobte vivim en una realitat totalment diferent gairebé paranormal que ni les guionistes de Black Mirror podíen imaginar.

Mai en les nostres vides havíem pensat que arribaria un dia en el que hauríem de tancar-nos a casa i que no ens podríem acostar a les persones que estimem, ni tocar-nos, ni fer-nos petons, ni reunir-nos.... Les escoles, moltes empreses, comerços, fronteres, avions...el món paralitzat, la vida en parèntesi.

Una situació de confinament i de paràlisi de tot el nostre entorn tal i com el coneixíem fins ara tindrà un efecte en totes i tots nosaltres i les nostres famílies. Grans i petits viurem aquesta etapa de formes diferents i tindrà segur un impacte a nivell psicològic i emocional.
La soledat, l’avorriment,  la tristesa, la ràbia, l’angoixa, l’estrès... apareixeran en un moment o altre i hem d’estar preparats/ades. 
Des d’aquest petit racó intentaré reflexionar sobre la nova forma de viure que ens ha tocat, fer alguna proposta, compartir idees...per això i ara més que mai seria genial que em féssiu propostes o compartíssiu també la vostra opinió, hem de donar-nos suport encara que sigui de forma virtual.

Tot anirà bé però segurament serà diferent, les nostres prioritats i les nostres pors davant la vida seràn unes altres.

Una forta tele abraçada, feliç primer divendres de confinament.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada