dijous, 20 de març del 2014

Ballem?
Avui un post ben lleuger i en la línia de la setmana passada però és que no ho he pogut evitar...ja tenim aquí la primavera! Per fi! El dia es farà més llarg, arriba el solet i la calor i és temps de gaudir al màxim del nostre entorn, gràcies gràcies gràcies!!!
Com ja he comentat en altres ocasions cal tenir molt present els petits regals del nostre dia a dia i gaudir-ne al màxim com si fóssim nens petits. I aquest post va dedicat precisament a ells i elles, als més petits de la casa, fills, filles, nebots, nebodes, veïns, coneguts, alumnes....Sempre és bona idea escoltar-los, en podem aprendre moltíssim, la seva lògica, sinceritat i claredat son autèntiques fonts d’inspiració.
Aquí teniu un vídeo que personalment  m’ha semblat genial, una breu conversa entre un pare i la seva filla petita (tres minutets) on es veu plasmat un consell que no podem perdre de vista mai: cal gaudir de tot el que fem sense preocupacions fent el que realment ens agrada.
I com que dimecres va ser el dia del pare també el dedico a ells, els nostres gurus particulars,  aquells que sempre han volgut que tinguéssim uns estudis, una bona feina, una parella... però que al final sempre han acabat “ballant” amb nosaltres (haureu de veure el vídeo per entendre’m). http://www.youtube.com/watch?v=FdxNV2VGZZE

Ja balleu a les vostres feines? a casa vostra? quan va ser la última vegada que vàreu ballar?
No oblidem mai el nen/a que portem dins! la primera foto sóc jo i a continuació i per gentilesa dels companys i companyes unes imatges dels seus fills, moltes gràcies!!!


 Marta Freixedas "De peus a terra"

 
 Èric Fajula "Trepitjant bassals"          


 











Alèxia Currius Molet "Riure per tot"

 
 
Feliç divendres!

6 comentaris:

  1. Jejejeje! Que mona ella!!!
    Doncs ara que ho dius... ballar, ballar... fa temps que no ho faig! A la feina, a casa, etc. a vegades em fan ballar el cap, però no el cos! :)
    Prendré nota!
    Bon cap de setmana! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per la teva contribució i per la foto de l'Alèxia, està per menjar-se-la!

      Elimina
  2. Genial!, de nou aprenem dels més petits! Creiem que els hem d ensenyar coses i són ells els que ens ensenyen!
    Ballarrrr ens encantaaaaa la meva filla i jo ho fem sovint!!! És fantàstic!

    ResponElimina
  3. Sí senyor! Jo us animo a ballar cada dia i gaudir del ritme de la vida. De la música. Dels sons. La veritat és que per mi és la font antiestress number one!
    I veure la felicitat i despreocupació dels petits és impagable...

    ResponElimina
  4. A casa ballem moooolt!!! ens encanta i realment et renova les energies i si el ball és compartit amb els petits de la casa encara més!!!!

    ResponElimina