dijous, 6 de març del 2014

Pel·lícules que motiven

El passat diumenge va tenir lloc a Hollywood la vuitanta-sisena cerimònia dels Premis Òscar de la qual en sóc fan des de fa més de 20 anys (si, reconec que sóc una mica friki però no me la perdo per res del món), la gran festa del cinema on cada any descobreixes alguna gran obra genial que t’inspira, t’emociona o et fa reflexionar. I és que el cinema ens educa i ens  aporta moltes històries interessants que ens motiven i t'animen esforçar-te i a lluitar pels teus somnis.
Avui us presento un petit llistat de 5 pelis d’aquestes que no oblides amb facilitat, espero que entre totes i tots la completem i la fem ben llarga...som-hi! Us linko els trailers per a que us animeu a veure-les:

Premiada com a millor pel·lícula enguany tenim la gran “12 años de esclavitud” una història basada en fets reals que mostra la lluita d’un home contra una realitat ferotge, l’adaptació al nou entorn, l’apatia emocional i la fortalesa personal son el centre d’aquesta història.

En busca de la felicidad” també és la història inspirada en fets reals d’un home que  gràcies a l'esforç i la confiança en si mateix aconsegueix solucionar els seus greus problemes econòmics i personals. Una peli plena de missatges positius i frases motivadores com: “Mai deixis que ningú et digui que no pots fer una cosa. Ni tan sols jo. Si tens un somni, ves a per ell”

Billy Elliot” explica la història d'un nen que te un somni: ballar. Sense recolzament de la família ni de la societat on viu ell persisteix, s’esforça i lluita contra tot fins aconseguir el seu objectiu.

Guanyadora de diversos Oscar, entre ells el de millor pel·lícula tenim “Forrest Gump”. El protagonista malgrat les seves limitacions, mai pensa en negatiu i posa tot el seu esforç en allò que vol aconseguir. Aquesta peli mostra una constant superació personal per part del personatge que no es deixa portar per la inseguretat i sempre mira endavant.

La Vida es bella” una cinta molt premiada i clar exemple d’una persona que està disposada a tot per evitar que el pitjor que ens pot passar a la vida ens faci canviar el bon humor, l’esperança i l’energia per triomfar. Una pel·lícula màgica i especial on “l’amor i la imaginació ho superen tot” amb una música i uns paisatges que enamoren.


Feliç divendres

2 comentaris:

  1. És cert, pel.licules on el tret principal és la força personal dels personatges per fer allò que volem fer i ser. Totes m'agraden molt, però en busca de la felicidad és la que més em va emocionar i impactar. L'esforç del protagonista és bestial i la capacitat d'aguantar i no esfonsar-se encara més. Un bon exemple a seguir,,

    ResponElimina
  2. Pel·lícules que sempre recordes!!! totes les que dius em van encantar.... i per fer la llista més llarga podriem posar.... Despertares.... sé que també et va agradar! i va estar nominada!

    ResponElimina