dijous, 4 de juny del 2015

Do you speak English?

És època d’exàmens, a les escoles, instituts,  universitats...tothom està atrafegat i estudiant fins l’últim moment. En pocs dies tindrà lloc la prova més decisiva, la temuda selectivitat...quins records! ja sé que sona una mica friki però aquests dies tenen alguna cosa especial, és el moment de la veritat, moment de demostrar el que has après, qui no recorda aquelles matinades d’estudi intensiu, els nervis abans de començar, els esquemes, l’olor a cafè, les mans plenes de tinta....m’encanta! no ho puc evitar.

Són molts els beneficis de la formació continuada, avui em centraré en tot allò que t’aporta l’aprenentatge d’ un nou idioma. Al marge de divertir-se, viatjar pel món, fer amics i procurar-te més i millors oportunitats laborals, estudiar una nova llengua te altres aspectes positius que sempre valoro alhora de triar candidats i candidates:
  • Ens fa tenir una mentalitat més oberta, hi ha estudis que demostren que aquestes persones son més tolerants, flexibles i amb menys prejudicis 
  • Les persones que parlen vàries llengües tenen una major flexibilitat cognitiva i per tant s’adapten millor a situacions noves
  • Estudiar idiomes és un gimnàs mental excel•lent. Millora i potencia la nostra memòria i la nostra atenció, fins i tot hi ha estudis que demostren que pot endarrerir uns 5 anys l’aparició de determinats tipus de demència.

En resum, cal seguir aprenent i formant-se al llarg de la vida, observant i exercitant les nostres ments. Els experts diuen que només amb 15 minuts escoltant la radio, veient vídeos, fent exercicis o parlant la nova llengua cada dia és suficient per anar-la interioritzant. 
Així doncs us animo a passar per l’escola oficial d’idiomes a partir del Setembre (i no és publicitat eh! és una experiència que us recomano de tot cor)

Happy Friday!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada