dijous, 28 d’abril del 2016

Els detalls si importen

Sempre portes un espidifen a  sobre per si algú te mal de cap, saps quan una persona porta un mal dia i necessita que l’animin, t’encanta organitzar festes, sorpreses varies i planificar tota mena activitats. Ets d'aquelles persones que mai oblida cap aniversari ni data especial i a més sempre t’encarregues de comprar els regals i el que faci falta per a que tot quedi perfecte...doncs felicitats, ets un/a detallista.

Els petits detalls que tenim amb les persones que ens envolten son els que marquen la diferencia, el nostre valor afegit, allò que ens fa únics i especials.

Amb aquest post reivindico el gran valor dels detallistes dins dels equips de treball. Aquí teniu els principals motius pels quals n’hauríeu de posar un o una a les vostres vides:
  • Les persones detallistes son atentes i  molt observadores, s’anticipen a les necessitats dels altres i per tant seran bons líders i excel·lents companys de treball. Si no existissin qui  portaria les ampolletes d’aigua per tothom a les reunions?
  • Generen molt bon ambient de treball, saben trencar el gel i crear un clima de confiança, és molt fàcil treballar amb ells
  • Saben treballar en equip, escolten i observen i si no poden afegir res de bo prefereixen callar
  • Són gent intuïtiva, detecten amb facilitat les emocions dels altres i per tant saben què dir i què fer en cada situació, i això és realment d'agrair!
  • No son amics dels conflictes,  els eviten i intenten agradar a tothom, tenen serioses dificultats per dir no
  • Els hi encanta organitzar, planificar, preparar activitats, "jolgorios" de tota mena...i ho fan molt i molt bé

Un petit consell per si teniu una d’aquestes persones a prop, de tant en tant necessiten sentir l’agraïment per tot el que fan, també hem de tenir algun detall per elles, s’ho mereixen. Estiguem al cas i cuidem-les bé  ja que son persones molt sensibles i a vegades massa exigents amb l’entorn i amb elles mateixes.

El post d’avui va dedicat a les persones més detallistes que hi ha en aquest mon, les mares. Diumenge és el seu dia “oficial”, un bon moment per reflexionar i agrair tot el que fan per nosaltres.  Les mares son superwomen que amb només una mirada de raigs X  de les seves saben quin dia has tingut, sempre et recorden que agafis una jaqueta per si refresca o que et beguis el suc de taronja abans que marxin les vitamines, elles son capaces de trobar-ho tot, donar-te mil consells i sempre tenen un petó a punt que ho cura tot. Per les nostres mares, àvies i per nosaltres que segur que som un viu reflexa de tot el que elles ens van ensenyar. Mil gràcies i feliç divendres!

Petits grans detalls que ens alegren els dies

4 comentaris:

  1. Però que díficil tenir un detallista al costat i voler ser com ell/ella, és impossible! Que difícil! De detallista se'n neix! quina enveja em feu els detallistes...

    ResponElimina
  2. Tu sí que ets detallista!!! M'encanta! Jo ho intento... Però cal que ho intenti més... N'he après molt de tu! Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és amor de sister! jo et faria una llista mooooolt llarga del que jo he après de tu ;) Mil gràcies bonica!!

      Elimina