dijous, 1 de desembre del 2016

Al final tots som iguals, persones

Afrontar una entrevista de feina sempre és un repte. No saber qui et trobaràs al davant, què et preguntaran…genera estrès i aquest pot fer que et bloquegis i no mostris tot el que t’agradaria de tu mateix en aquest “moment de la veritat”
No hi ha trucs ni fórmules màgiques per ser seleccionat. Cada entrevistador/a te clar el que l’empresa necessita i quin perfil hi encaixarà millor. Cal preparar-se bé, conèixer els requisits del lloc de treball, el sector i l’empresa on et presentes i finalment ser un mateix/a.

Però què passaria si l’entrevistador/a que et trobes no s’ajusta gens al que tenies pensat?Canviaria la teva forma d’actuar?
Fa un parell de setmanes es va emetre a l’Hormiguero un experiment social amb càmera oculta on diferents candidats a una feina eren entrevistats pel Pablo Pineda, un jove actor amb Síndrome de Down. El resultat és tot un poema i un trist reflexa del que encara passa a la nostra societat.
Demà dia 3 de Desembre es celebra el dia mundial de les persones amb discapacitat, una diada que pretén reivindicar els drets d’aquestes persones i fer-les visibles al món. S’ha fet molta feina i hem avançat però encara queda molt per caminar i aquest vídeo és només un exemple. 

Des de la Fundació MAP fa anys que es realitza una tasca de sensibilització a la comunitat i a les escoles. Durant aquest temps hem observat que hi ha una edat on les diferències son acceptades amb normalitat però hi ha un moment crític entre els 9 i 12 anys aproximadament on tot comença a canviar. Des de l’entorn familiar i escolar cal tenir-ho molt en compte i aprofitar aquesta etapa per fixar una bona base i assegurar així una societat més justa.

Us deixo l’enllaç al vídeo, si voleu saber més coses d’en Pablo en trobareu moltes més a Google, aquest noi és un crack,  feliç divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada