dijous, 12 d’abril del 2018

Les coses no es diuen, es fan

Sempre s’ha dit que les paraules se les emporta el vent...és ben cert, el que realment queda als nostres records i ens marca per sempre son els actes. El que ens fa estimar les persones del nostre voltant no és el que un dia ens van dir o les promeses que ens van fer sinó  tot allò que vàrem fer i fem plegats, les experiències compartides, les aventures viscudes...els nostres records estan fets d’accions.

Woody Allen te una frase que m’encanta i que sempre dic a les meves filles perquè la trobo molt senzilla i certa: les coses no es diuen, es fan, perquè fent-les es diuen soles

Pots dir mil vegades t’estimo a una persona però si no ho demostres amb fets no val res, no te sentit ni pot durar. Hi ha molts tipus d’actes d’amor que demostren el que sentim cap a una persona,  els hem escoltat a les cançons, els hem llegit als llibres o viscut  al cinema però aquests dies n’he conegut un que supera amb escreix qualsevol altre. Arriscaries la teva salut o la teva vida per algú que estimes? Donaries en vida un òrgan del teu cos? Estaries disposat/ada a sotmetre’t a mil proves mèdiques? A passar per un o més quiròfans? A canviar el teu estil de vida per sempre? 

D’entrada sembla una decisió fàcil i obvia, és clar que si!! donar un trosset de tu per a que la persona que estimes visqui més i millor sembla fins i tot un acte romàntic però en realitat aquest és un privilegi reservat per a persones valentes, segures i solidàries, es tracta d’un acte poc habitual que requereix un compromís total i amor de veritat.

Hi ha persones increïbles amagades entre nosaltres, herois i heroïnes que ho han fet o ho farien sense dubtar-ho ni un moment. Avui aquest post va dedicat a totes elles, persones valentes que ens ensenyen el que és l’amor més autèntic i en especial va per tu Verònica,  ets molt gran, tens la meva admiració total i absoluta, ànims campiona!

Acabo amb el valor més bonic de tots #50anys50valors Feliç divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada