divendres, 27 d’abril del 2018


Anys i anys per molts anys!

Una entitat com la nostra te uns valors propis, un tarannà que es va configurant al llarg del temps. Però en realitat és molt més que això, és la suma dels valors que aportem totes i cadascuna de les persones que hi estem vinculades. Amb motiu dels 50 anys hem dissenyat una campanya amb 50 valors, adjectius que ens defineixen i que son compartits per tots nosaltres. Els valors son les millors armes contra la injustícia, els prejudicis i la por. Els valors ens arrelen, ens fan ser persones i mai cap tecnologia podrà igualar la nostra humanitat.

Avui és un dia gran, molt gran. 50 anys només es fan una vegada i per una entitat com la nostra que ha lluitat tant pels drets de les persones te molt mèrit haver arribat fins aquí malgrat les dificultats, la incomprensió i la injustícia social. Gràcies a la bona feina feta per tanta bona gent ens hem convertit en un referent d’èxit a la comarca i al país (i al món)

50 anys donen per molts records, la Fundació MAP ha estat i està present a la vida de moltes persones i avui tots junts demostrarem la nostra força i ho celebrarem com cal perquè com diuen els nostres amics de Txarango:

Que potser demà, no ens podem trobar 
Balla aquesta nit el que ballaríem sempre 
Que potser demà, no podem ballar 
Queda't aquí amb mi com si et quedessis per sempre 


Tots junts seguirem escrivint la història d’aquesta casa per molts i molts anys més. Feliç aniversari!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada