dijous, 15 de novembre del 2018

Valors que valen molt

Fa uns dies vam assistir II Congrés de l’AEES Dincat enguany amb el títol "Aliances i persones. Estratègies clau de futur”.  El congrés va estar ben ple de xerrades entorn la importància de sumar esforços amb altres entitats, empreses...posant l’accent en la peça fonamental de les organitzacions, les persones. 

Sabem perfectament que l’èxit d’un projecte depèn directament de l'equip que el porta a terme però no totes les empreses destinen polítiques i recursos específics per a cuidar i desenvolupar el talent dels seus professionals. De totes les propostes que vam escoltar em va agradar especialment la xerrada d’en David Tomàs, gerent de Cyberclick. La seva empresa  dedicada a la tecnologia i al màrqueting digital va ser durant dos anys seguits guardonada com el millor lloc per treballar d’Espanya (Great Place to work). La clau del seu èxit és senzilla, confiar en les persones i treballar per a crear un entorn de treball on es pugui créixer i ser feliç. 
Tot i ser una empresa tecnològica molt diferent a la nostra vaig comprovar que compartíem més del que a priori es podria pensar. Cyberclick com la Fundació MAP posa els valors com a eix de la gestió de l’organització. Els seus valors fonamentals els resumeixen en tres,  els quals nosaltres també compartim:
  • Humilitat i respecte, valorar els esforços de tothom
  • Disposició a l’aprenentatge, estar sempre disposat a millorar
  • Superar les expectatives que te el client, anar més enllà, donar un plus de qualitat en tot el que es fa

Aquests valors els apliquen a tot el funcionament de l’empresa des de la selecció de personal a la presa de decisions. Ens van explicar com és el propi equip el que pren la decisió final en un procés de selecció ja que és amb aquest que treballarà la nova persona. També és l’equip qui decideix amb quins clients col.labora i amb quins no ja que es busca el benestar de les persones abans que l’interès econòmic. La formació continuada és també vital pel creixement de les persones i de l’empresa i es destinen recursos per a que tothom hi pugui accedir.

És molt gratificant tornar a comprovar que la nostra entitat està al capdavant en la creació d'iniciatives innovadores que fan desenvolupar el taelnt dels professionals i dels equips, ole nosaltres!

Feliç divendres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada