dijous, 3 d’octubre del 2019

Inspirades (segona temporada)

I de sobte...4 d’octubre, i demà és el gran dia. Després de mesos de feina, els valors tornaran a ser protagonistes a la Devesa del pla de Ripoll. No en som massa conscients però l’Inspira és un projecte molt gran, molt. 5000 visitants, més de 100 persones voluntàries, més de 12 hores de música, espectacles, tallers i molt talent. És la gran festa de la inclusió on persones grans i petites, famílies senceres del nostre territori faran brillar Ripoll com mai.

És cert que festivals n’hi ha moltíssims però com el nostre, no crec. Preparat i planificat amb equips de professionals d’experiències i formacions diverses que res a veure tenen amb l’organització de festivals però que si tenen una qualitat en comú, som apassionats/ades dels  nous reptes. Ens apuntem a tot i hi posem ganes i el que faci falta. 
Una gran feina d’equip, un projecte comú de tota la Fundació que pretèn fer visible a tothom per una societat més justa i solidària. Cada peça és fonamental, voluntariat, decoració, gestió d’entrades, menjar, begudes, acompanyament a entitats, a persones, informació, artistes, creu roja, punt lila, tallers, entitats socials, organització...un luxe de companyes i companys.

Després d'uns dies frenètics, de nervis i il.lusió, demà ho tornarem a fer! passi el que passi, tant si plou com si fa sol, la feina està feta i hem d’estar ben satisfets/etes.

Per molts anys Inspirant valors!

Feliç divendres


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada