divendres, 15 de novembre del 2019


Apassiona’t

No t’ha passat mai que estàs fent alguna cosa que t’agrada i perds per complert la noció del temps? I a la feina ho has sentit alguna vegada? Al món laboral hi passem gran part de les hores del dia i és fonamental sentir aquesta emoció de tant en tant.

T’has plantejat mai si t’apassiona el que fas? Creus que el que estàs fent avui t’acosta al lloc on vols ser demà? Si la resposta és no...potser hauries de fer un pensament, la vida són 4 dies i 3 els passem a la feina així que no podem perdre el temps! En aquesta vida no hi ha res més perillós i criminal que l’avorriment.

Viure i treballar amb passió ens acosta a l’èxit, en permet posar en joc tot el nostre potencial i créixer com a persones, veiem algunes característiques d’aquesta forta emoció:
  • com més confiança tenim en nosaltres mateixes, més fort serà l’entusiasme
  • creure en el que fem dóna sentit a la nostra vida
  • si fem el que ens agrada la nostra salut mental i física és millor
  • som més productives
  • volem millorar sempre, volem seguir aprenent coses noves sempre
  • augmenta la nostra creativitat
  • l’entusiasme i la passió ens aporten felicitat

Aquest post va totalment dedicat a les meves companyes i companys que amb la passió pel que fan ens han demostrat novament la força de les arts escèniques per fer d’aquest fràgil món un millor lloc on viure. Per tot l’equip de teatre d’aquesta santa casa que ens ha posat la pell de gallina a més de 500 persones petites i grans. De veritat que doneu sentit a tot el que fem i gràcies a vosaltres el granet de sorra per la sensibilització cada any es fa més i més gran.
No us perdeu la funció del dia 1 de desembre oberta a totes i tots, imprescindible!

I com deia en Beethoven: tocar una nota equivocada és insignificant, tocar sense passió és inexcusable

Enhorabona equipàs! Feliç divendres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada