divendres, 29 de novembre del 2019


Thanks
Ahir com cada quart dijous de novembre es va celebrar als Estats Units el dia d’acció de gràcies. Sóc una enamorada d’aquest país i el thanksgiving day és una de les tradicions que més m’agraden del món. Aquesta diada va ser declarada festa nacional l’any 1863 pel president Abraham Lincoln i és considerat un dia molt important per les famílies que es reuneixen per donar gràcies per tot el que tenen.
En la meva opinió avui en dia no donem massa les gràcies , ens queixem molt, això si, però les gràcies costen més. La gratitud és una emoció molt potent i que te uns efectes molt positius en el nostre benestar. I és que ser una persona agraïda no costa tant esforç, és gratis i te molt beneficis:
  • Ser agraïda millora la nostra salut física i mental, et fa estar bé amb tu mateix/a
  • Millora la nostra autoestima ja que ens fa valorar tot el que tenim i hem aconseguit, per petit que sigui  i això et dóna força i motivació per seguir i afrontar les dificultats, et fa més resilient
  • Practicar i entrenar la gratitud és possible, es pot començar per coses petites del dia a dia, a casa a la feina...i podem anar més enllà reflexionant cada dia sobre tot el que tenim. I si a més de reflexionar ho escrius, encara te més impacte.

Un exercici molt potent que podem practicar és donar les gràcies a les persones que estimem per tot el que fan i són per nosaltres, en viu i en directe, cara a cara, sense que vingui a “cuento” de res, la reacció és impagable. Ho hauríem de fer més sovint, el temps passa molt ràpid i a vegades s'escapa de les nostres mans. Proveu i ja veureu quina satisfacció!
I aprofito per donar les gràcies pel vostre suport durant tots aquests anys
;) feliç divendres


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada