dijous, 20 de febrer del 2020


Màgia

T’has parat mai a pensar perquè hi ha persones que cauen bé des d’un principi? Hi ha gent que te un “noseque” una espurna, una màgia, alguna cosa que et predisposa positivament cap a ella.

De forma innata les persones volem crear un impacte positiu al nostre entorn ja que és la manera d’establir relacions tant personals com laborals. El somriure, l’actitud, la senzillesa natural i la humilitat son la clau alhora d’agradar als altres. Aquestes habilitats es poden entrenar ens podem preparar per aconseguir-ho però hi ha persones que ho tenen de fàbrica.

Connectar amb les persones, despertar emocions positives, generar confiança no és fàcil però quan trobes persones amb aquesta màgia no les oblides fàcilment Als equips de treball son líders naturals ja que el seu carisma fa que tothom hi vulgui treballar. 
Penso que a la inversa també passa, hi ha persones que de bon principi no tenen cap encant i costa més temps que t'entrin i algunes que per molt que ho intentis no hi ha manera...

La ciència ens diu que la gent amb encant comparteix certes característiques, entre les més destacades estarien:
  • El somriure de Duchenne, que porta el nom del metge que la va estudiar, és un tipus de somriure que implica la contracció de la musculatura de prop de la boca elevant els llavis i provocant petites arrugues al voltant dels ulls. Aquesta resposta indica una emoció espontània i genuïna, no s’activa de forma voluntària i seria molt difícil de falsejar. Les persones que cauen bé la tenen i això transmet l’autenticitat que les fa úniques generant confiança a primera vista
  • La humilitat, son persones que escolten, que mostren un interès real per qui tenen davant, miren als ulls de forma sincera sense interrompre i ens fan sentir còmodes. A nivell de llenguatge corporal és relaxat, no indica cap tret de poder, no s’imposen, no mostren rigidesa et fan sentir còmode i això ja et predisposa a una relació exitosa.

Coneixeu algú amb aquesta "xispa"? si la resposta és si no el/la deixeu escapar.

Feliç divendres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada