divendres, 4 d’octubre del 2013

Els obstacles són aquelles coses que un veu quan aparta els ulls del seu objectiu (Henry Ford)


Dissabte passat vaig tenir la sort de veure un reportatge pel Canal+ que ja feia temps que buscava. Potser molts de vosaltres ja l'haureu vist però per aquells que no, us animo a fer-ho, val molt la pena. Es tracta d'un documental que ens explica la història de l'Albert Casals, un jove que es mou amb cadira de rodes a causa d'una leucèmia patida amb només 5 anys. Una circumstància que no li ha impedit fer realitat el seu somni: viatjar per tot el món a la seva manera, sense diners i sense equipatge, carregat només amb la seva imaginació i el seu coratge.
La pel·lícula es diu "Món petit" i mostra el repte més ambiciós de l'Albert: arribar exactament al punt més allunyat del planeta...no explico res més, tota una lliçó de vida d'un noi a la recerca de la felicitat.
Adjunto el tràiler i la web de l'Albert, espero els vostres comentaris!!


http://www.youtube.com/watch?v=2DagLJBGLhQ
http://www.albertcasals.cat


Feliç divendres


2 comentaris:

  1. És un document realment espectacular. És ben bé que si confies en la gent, pots arribar a l'altre punta del món. Una lliço d'aventura, atuconfiamça i superació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament Mr Octover, moltes vegades les barreres ens les posem nosaltres mateixos només perquè tenim por al fracás, al canvi, al rebuig..masses pors!!
      Gràcies per la teva aportació!

      Elimina