divendres, 25 d’octubre del 2013

Intercanvi de coneixement = Desenvolupament

Com ja sabeu, fa uns mesos que tenim en marxa “El convidat”, un projecte innovador que te com a objectiu principal millorar el coneixement que tenim dels diferents serveis i persones de la Fundació, l’entitat és gran i fem tasques ben diferents però moltes vegades són desconegudes per la gran majoria.
El projecte paral·lelament pretén cohesionar equips, motivar i millorar el clima laboral. Aquests elements són fonamentals per ser feliç a la feina, desenvolupar la creativitat i generar compromís.
Per un dia canviem el nostre lloc de treball per un altre desconegut i nou, descobrim noves formes d’actuar,  planificar, pensar.. i ens emportem una nova experiència que de ben segur ens servirà pel nostre dia a dia. Personalment jo he visitat diversos serveis com a convidada i m’ha ajudat a entendre molt millor on i per qui treballo, a més he pogut analitzar altres qüestions més directament relacionades amb la meva feina: possibles necessitats formatives, dinàmiques dels diferents equips de treball, actituds de les persones, competències...

Altres empreses porten a terme projectes semblants, per exemple, a Ikea tot el personal d’oficines ha de passar per les botigues i fer de venedors  i venedores almenys cinc dies l’any per tal de no perdre el contacte amb el client i amb la realitat del dia a dia. Mc Donalds, Inditex i Desigual són altres exemples, es diu que fins i tot la filla d'Amancio Ortega va dedicar-se a vendre roba per un dia a una botiga Zara...

En definitiva, es tracta doncs de projectes que impliquen intercanvi de coneixements, aprenentatge, creixement i desenvolupament, en la meva opinió un regal que cal aprofitar.

I amb un missatge de http://www.mrwonderfulshop.es  (web que recomano molt) us desitjo...

Feliç Divendres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada