divendres, 11 d’octubre del 2013

Època de canvis o canvi d'època?

Aquesta setmana hem presentat una eina revolucionària i molt potent per a millorar la comunicació interna de la casa. Es tracta d’una xarxa social corporativa, un espai on tothom pot dir la seva, compartir projectes, idees, coneixement... Una nova forma d’aprendre i construir la intel·ligència col·lectiva de la nostra entitat.
Aquesta plataforma implica un canvi important, anem cap a convertir la Fundació en una organització 2.0, més transparent, plana i col·laborativa, on la persona més valuosa no és la que acumula més informació sinó la que més comparteix amb els altres. 
Aquest canvi de paradigma ens farà créixer i avançar al ritme de la nostra societat, no ens podem quedar enrere.
Potser algú pensarà que aquest canvi és una bogeria, però com deia l’Albert Einstein bogeria és fer sempre el mateix i pretendre resultats diferents.

Aquí teniu un exemple de l'increïble poder del canvi.

Feliç divendres

3 comentaris:

  1. La gestió del canvi, les zones còmodes, la por,... Sempre estem amb lo mateix i sempre ens topem amb les mateixes pedres. Sense aquesta trampa quotidiana ara mateix encara viuríem dins d'una caverna i caçaríem Mamuts (o vaques). Però que difícil és ser el que canvia i que fàcil el que "s'apunta al carro".

    ResponElimina
  2. Ens hem de reinventar dia a dia!!! fora els apalanques i els apalancats!!!

    ResponElimina
  3. Experimentar... Transformar... Copsar els aprenentatges d'aquells/es que ens anem trobant al camí... Enriquir-nos de tot alló que veiem! I sempre, sempre amb il.lusió! I si aquesta un dia és innexistent recordant que aquest dia també passarà!

    ResponElimina