divendres, 18 d’octubre del 2013

L'apreciat "Valor afegit"

Un matí d’aquesta setmana durant l’esmorzar amb un grup de companys i companyes,  vàrem tenir una conversa sobre les entrevistes de selecció, realment és un tot un món! 
Et pots arribar a trobar situacions molt divertides, incòmodes, estressants, i  a vegades surrealistes.  És un moment de la veritat on una persona ha de mostrar el millor de si mateixa amb l’objectiu d’aconseguir un lloc de treball. L’experiència ens demostra que la majoria de vegades ens centrem en demostrar els coneixements, formació i experiència que tenim quan en realitat el que es necessita és molt més que això, una actitud, una “xispa”, quelcom especial difícil de veure en una entrevista convencional, l’anomenat “valor afegit” que no és res més que la nostra marca personal, el que ens fa diferents i ve determinat per les nostres creences, expectatives, somnis, experiències, actituds, gestió de les emocions....

Per sort hi ha experts en aquests temes capaços d’inventar processos de selecció que permeten veure l’entusiasme de la gent, la capacitat de reacció, de solució de problemes, l’adaptació al canvi... l’apreciat "valor afegit" que avui dia és el que marca la diferència, mireu aquest vídeo, a veure què us sembla...com creieu que ho faríeu vosaltres?

Feliç divendres

2 comentaris:

  1. Dono fe! Que difícil és seleccionar persones. Jo vaig tenir la sort de treballar amb tres grans cracks de la selecció. Les tècniques que utilitzaven eren completament projectives i intentaven fugir del currículum i arribar a la persona. Feien molt bona feina, però tot i així, hi havia seleccions que sortien "rana". Hi ha moltes variables a tenir en compte, tantes, que és quasi impossible tenir la certesa d'encertar-la. Molt bo el clip, vejam quan ho apliquem a la fundació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aiii mr_october em sembla que ja sé qui ets!! totalment d'acord amb tu, moltes gràcies!!!!

      Elimina