dijous, 24 de juliol del 2014

Avui estem d’aniversari!

El meu bloc ja te un anyet! Amb 40 posts hem parlat sobre molts temes: el canvi, l’actitud, música, pel·lícules, llibres, documentals...també dels conflictes, la comunicació, el treball en equip, la superació personal, l’agraïment, resiliència, assertivitat, reunions laborals, energia, hemisferis cerebrals, noves tecnologies...
Aquesta iniciativa va néixer amb tres objectius principals, espero haver-los aconseguit:
  • compartir, transmetre i generar coneixement
  • reflexionar sobre temes que afecten el nostre dia a dia a la feina
  • començar el cap de setmana amb un somriure
Vull agrair de tot cor a tots els lectors i lectores que setmana rere setmana comenteu, opineu i aporteu nova informació via bloc, correus electrònics o en persona, vosaltres feu més ric i interessant aquest espai, sou molt grans!
Recursosmolthumans ha tingut més de 1500 visites en aquest primer any (quina il·lusió!!!) i m’agradaria fer un top 3 dels posts més llegits:

-En primer lloc amb 67 Lectures: “De tot cor” on parlàvem de la coherència cardíaca i la seva relació directe amb el benestar.
-En segon lloc amb 60 Lectures: “Ballem? “amb una lliçó de vida impartida per una nena ben petita.
-En tercer lloc amb 57 lectures “treball en equip”, competència indispensable per l’èxit en la nostra feina exemplificada amb un vídeo de companys i companyes de la casa.

Al Setembre tornarem amb les piles ben carregades i nous temes, us deixo un regalet, és un dels meus anuncis preferits, ja te uns anyets però m’encanta i avui és ben escaient. A finals dels 90 Swatch ens recordava que "el temps és allò que nosaltres fem amb ell", un segon, una hora, un mes... el que és realment important és la qualitat de cada moment, no perdem ni un segon de les merescudes vacances i gaudim-les a tope!


Feliç divendres i Feliç estiu!

12 comentaris:

  1. Moltes felicitats, dir que els objectius els has aconseguit, els divendres m'agrada tenir un moment per a disfrutar del blog, a vegades m'ha fet pensar, comentar, somriure... però mai hem deixa indiferent. T'espero al setembre!!! Verònica

    ResponElimina
  2. Per molts anys, i felicitats per el blog, lectura obligada cada divendres!!!

    A. Fajula

    ResponElimina
  3. Felicitats. Recursos molt humans és un excel·lent espai de reflexió que ens permet agafar aire i prendre embranzida.

    C. Casas

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats "compi"! Cada divendres al matí, quan engeguem el PC, sempre ens fas buscar el teu correu per veure amb "quina una" ens sorprendràs! Enhorabona pel blog, però sobretot, per la teva constància -vital en aquests casos- i per l'entusiasme que ens transmets! Enhorabona i a seguir així! El setembre... més!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sòciaaaaa!!! gràcies pels teus ànims, treballar al costat és un plaer!!!

      Elimina
  5. Happy birthday to blog! I esperem que en siguin molt anys més...

    ResponElimina
  6. Enhorabona per la feina feta!!!!
    Són tant sols uns minutets que inverteixo però que em serveixen un munt per afrontar els divendres, que de vegades, tant durs poden arribar a ser.

    Mil gràcies!!!

    ResponElimina
  7. Feliç aniversari!!!

    Gràcies Marta per fer-nos passar una feliç estona.

    Feliç agost

    Petonets, Montse :) XD

    ResponElimina