dijous, 9 d’octubre del 2014

Don't worry, be happy!

Aquesta setmana hem encetat un nou projecte a la Fundació. Hem posat en marxa un “gimnàs emocional” creat a mida per a  la nostra entitat. L’objectiu del gimnàs és “entrenar” i desenvolupar les nostres competències emocionals. Aquest programa ens proporcionarà estratègies per afrontar amb eficàcia les situacions del dia a dia, gestionant les nostres emocions de forma adequada i aconseguint així un benestar que tindrà efecte directe en les nostres feines i també en la nostra vida personal. Sens dubte aquesta és una experiència innovadora que va arribant amb força a les organitzacions pels beneficis que suposa tant per l’empresa com pels seus professionals.
En aquesta primera sessió hem establert una base teòrica per entendre bé que el concepte d’ intel·ligència emocional. A continuació us presento un petit vídeo que il·lustra, segons la meva opinió, què és la Intel·ligència emocional de forma senzilla i clara en menys d'un minut,  on novament els més petits ens donen una lliçó de com ens hauríem de prendre la vida per ser més intel·ligents emocionalment i en definitiva ser més feliços. 
Desitjo que al finalitzar el gimnàs emocional d’aquí a 9 mesos la nostra actitud s’assembli a la d’aquests babies, això voldrà dir que el projecte ha tingut èxit.

Aprofito l’avinentesa per dedicar el post a tots i totes els que us heu convertit en papes i mames recentment, segur que aquest vídeo ara us farà caura la baba. Enhorabona!



Feliç divendres

2 comentaris: